Barach

Onderweg komen mensen tot leven.

BrandendKaarsjeGroot.gif

Log hier in als u lid bent . . .

Vernieuwing Website . . .Beste bezoeker,

Al sinds 2011 is de website Barach.NL alweer in de lucht. Bijna 10 jaar tijd zijn voorbij gevlogen, daarom tijd voor vernieuwing. Deze vernieuwing zal hoofdazkelijk bestaan uit het upgraden van het technisch platvorm waarop deze website wordt gehost. Ook zullen er enige cosmetische veranderingen worden doorgevoerd. Wat blijft is het bekende gezicht van deze site, als u deze bezoekt.

De huidige "oude" website had v.w.b. beveiliging en het up-to-date zijn van allerlei koppelingen en dergelijken door de jaren heen nogal wat problemen opgelopen. U zult dat gemerkt hebben aan het niet functioneel zijn van koppelingen en daarbij gegenereerde foutmeldingen.

Mede daarom ook tijd voor iets nieuws!

Gedurende dit vernieuwingsproces zult u merken dat we langzaam over gaan van oud naar nieuw. De Startpagina en het bericht wat u nu leest komt al vanut de nieuwe omgeving. Toch zult u merken dat u soms nog even op de oude website terecht komt. Langzaam aan zal dit minder worden en zullen de mogelijke hier mee gepaard gaande storingen steeds meer oplossen. Hopelijk heeft u hier begrip voor.

Hopend u op deze manier voldoende te hebben ingelicht . . .


Vriendelijke groet,
Henk. (webbeheer)