Wie is er online?

We hebben 6 gasten en geen leden online

Aantal bezoekers . . .

Vandaag7
Gisteren12
Deze Week7
Deze Maand532
Sinds 21 juni 201167627

Login formulier

Ursula, ga dan op weg.


“Ursula, ga dan op weg om je eigen geluk te delen”

Deze tekst stond o.a. in het boekje van de Barachviering november 2011 met als thema Zien wat is.

viering in de kapelDe viering stond o.a. ook in het kader van het (hopelijk tijdelijke) afscheid van ons Barachlid Zr. Ursula. Zij vertrekt binnenkort naar Brazilië om daar te gaan helpen waar nodig is.

Ze komt niet op onbekend terrein, want Zr. Ursula heeft eerder al meer dan 35 jaar gewerkt in Brazilië met als grootste aandachtspunt de zorg voor moeder en kind. In haar jonge jaren als werker in het veld en later ook als coördinator. Er ligt daar nu weer een taak op haar te wachten.

Ga dan op weg om je eigen geluk te delen. Dat werd na de viering, tijdens de koffie, meteen al in praktijk gebracht. Alle Barachleden kregen van Zr. Ursula een exemplaar van de DVD “ 10.000 Verhalen van Liefde” als afscheidscadeau. Zij op hun beurt waren blij Zr. Ursula te verrassen met een kleine donatie ten behoeve van een project in Brazilië.

Afscheid moeten nemen roept altijd gemengde gevoelens op. Enerzijds weemoed om datgene wat je achterlaat en anderzijds vreugde om het nieuwe tegemoet te zien. Wij hebben allemaal de opdracht om op weg te gaan en het eigen geluk te delen.

Goede reis

Ingrid van Belkom.