Wie is er online?

We hebben 9 gasten en geen leden online

Aantal bezoekers . . .

Vandaag18
Gisteren33
Deze Week51
Deze Maand585
Sinds 21 juni 201159371

Login formulier

Open Kloosterdag 2014

 

Open Kloosterdag in het Moederhuis Zusters van Liefde SCMM te Tilburg
10 mei 2014.

 

Open Kloosterdag 2014Enkele maanden geleden werd de Barachgroep gevraagd mee te denken hoe invulling te geven aan een presentatie van Barach tijdens de Open Kloosterdag van 10 mei 2014.

Enthousiasme genoeg, maar dit moest ook nog omgezet worden in daden.  Het digitale tijdperk kenmerkt zich dan wel door snelle gegevens overdracht, maar er is en blijft nog altijd input nodig. Om dit te bewerkstelligen zijn er filmopnames gemaakt van een viering en werden teksten geschreven voor de PowerPoint presentatie.


Dankzij de bereidwilligheid van Geert en Henk, die samen menig uurtje gestoeid hebben met het voorhanden zijnde (film)materiaal  lukte het om alles op tijd klaar te hebben.


Als bondgenoot van de Zusters van Liefde konden wij vandaag dan ook met trots laten zien waar alle inspanningen toe geleid hebben.

Wij mochten een groot aantal geïnteresseerde bezoekers verwelkomen.

 

Een duidelijke PowerPoint presentatie (klik hier) en een prachtige film (klik hier) met items uit de viering, maar ook een kijkje in de keuken van de icoonschilders (klik hier) gaf een goed beeld van wat Barach beoogt uit te dragen.


Uit de reacties concluderen we dat we erin geslaagd zijn het vlammetje van Barach door te geven.

Ingrid van Belkom.

Open Kloosterdag 2014