Barach

Onderweg komen mensen tot leven.

Bezoekers . . .

Vandaag : 3

Gisteren : 16

Deze Week : 60

Deze Maand : 83

Sinds 21 juni 2011 : 68908

Log hier in als u lid bent . . .

Inspireren en doorgeven . . .

Lieve mensen van de Barach.

 

Beschermengel voor de Zorg crHet zijn rare tijden en we zitten in een vreemde wereld. Een wereld die van slag is en totaal de weg kwijt is. Zou het niet zo kunnen zijn dat we dat al wat langer kwijt zijn maar dat het nu zichtbaar wordt.


Het is natuurlijk heel erg wat er nu gebeurt. Zoveel mensen zijn besmet en al zoveel mensen overleden. En soms ook overleden in totale eenzaamheid.En dat in een land waar alles is georganiseerd.


Hoe erg kan het zijn. Maar soms, hoe erg dat ook is, worden we wakker geschud dat we toch wel erg raar bezig zijn in deze wereld. Ik denk dat het tijd wordt voor bezinning. Ook uit respect voor alle mensen in de zorg maar ook voor alle overledenen.


Als we na deze crisis op dezelfde voet verder gaan is er zeker geen respect voor al deze mensen. Laat deze crisis ons terugbrengen naar de basis. De basis van het leven waar het echt omgaat. Dat we met ons allen mogen ervaren dat het leven niet enkel materieel is maar dat we ook nog een geestelijk welzijn hebben.


Laat de stilte in ons huis ons tot bezinnen brengen en dankbaar kunnen zijn voor alles wat wij hebben. En de mensen die dit niet hebben door ons allen worden gesteund en dat ieder op zijn eigen manier. En dat we ook weer mogen leren om in gebed en meditatie te gaan om de antwoorden te krijgen die wij nodig hebben.


De Godsbron die er altijd is en ons ook steunt in deze moeilijke tijden. We weer vertrouwen mogen krijgen want vertrouwen maakt sterk, de angst verzwakt ons. Dat we ook als Barach leden de verbinding open houden ook al zijn wij elkaar nu niet.


Lieve mensen ik hoop dat het bij jullie allen nog gezond is.
Dat we de mensen steunen die wel zieken en zelfs overleden dierbaren hebben.


Van mij voor iedereen een warme knuffel


Corneel.