Barach

Onderweg komen mensen tot leven.

Bezoekers . . .

Vandaag : 0

Gisteren : 13

Deze Week : 67

Deze Maand : 300

Sinds 21 juni 2011 : 69577

Log hier in als u lid bent . . .

Inspireren en doorgeven . . .

Breekbaar geluk.

 

Witte bloem met paarse kernEen paar weken geleden heerlijk een dag naar zee geweest. Het was dat weekend en juist die dag heel stralend weer. Een dag vol zon, zeegeluiden, genietende mensen en spelende kinderen. Eindelijk, eindelijk mooi weer en volop zon. Een genot om te ervaren.


Wat kan het leven, de natuur verbinding met elkaar toch mooi zijn. Er is dan zo weinig nodig dit gevoel te ervaren. Even alles loslaten en puur genieten.


Na een dag vol genot, een heerlijke maaltijd en enkele glaasjes wijn de reis terug aanvaard. Na genietend in de trein naderden wij station Breda. Even voor het station stopte de trein en na ongeveer 10 minuten kregen wij de mededeling dat we terug moesten naar waar we vandaan kwamen. Er was nl. een ongeluk gebeurd. Een jongen van 19 jaar.........


Na de verzekering dat we in ieder geval die avond nog thuis zouden komen
werd iedereen rustig en ontstond er een niet uitgesproken maar wel voelbaar medeleven. Er werd helemaal niet gemopperd. Onze vertraging stelde niets voor bij dit vreselijke gebeuren en het bericht dat ouders die avond zouden krijgen. Berustend kwamen we in de nacht om 1.30 uur aan.


De volgende dag belde mijn kleinzoon van 15 dat hij even langs wilde komen. Die dag heb ik dubbel genoten van zijn aanwezigheid en elk moment met hem tot in het diepst van mijn vezels laten binnenkomen.

Hoe breekbaar kan een geluksgevoel zijn. Koester het en sluit het in je hart.

Corneel.