Barach

Onderweg komen mensen tot leven.

Bezoekers . . .

Vandaag : 3

Gisteren : 16

Deze Week : 60

Deze Maand : 83

Sinds 21 juni 2011 : 68908

Log hier in als u lid bent . . .

Inspireren en doorgeven . . .

Open Kloosterdag 2014.

 

Open Kloosterdag in het Moederhuis Zusters van Liefde SCMM te Tilburg
10 mei 2014.

Open kloosterdag overzichtEnkele maanden geleden werd de Barachgroep gevraagd mee te denken hoe invulling te geven aan een presentatie van Barach tijdens de Open Kloosterdag van 10 mei 2014.


Enthousiasme genoeg, maar dit moest ook nog omgezet worden in daden. Het digitale tijdperk kenmerkt zich dan wel door snelle gegevens overdracht, maar er is en blijft nog altijd input nodig. Om dit te bewerkstelligen zijn er filmopnames gemaakt van een viering en werden teksten geschreven voor de PowerPoint presentatie.


Dankzij de bereidwilligheid van Geert en Henk, die samen menig uurtje gestoeid hebben met het voorhanden zijnde (film)materiaal lukte het om alles op tijd klaar te hebben.


Als bondgenoot van de Zusters van Liefde konden wij vandaag dan ook met trots laten zien waar alle inspanningen toe geleid hebben.


Wij mochten een groot aantal geïnteresseerde bezoekers verwelkomen.


Een duidelijke PowerPoint presentatie (klik hier) en een prachtige film (klik hier) met items uit de viering, maar ook een kijkje in de keuken van de icoonschilders (klik hier) gaf een goed beeld van wat Barach beoogt uit te dragen.

 

Open kloosterdag vieringen

 

Uit de reacties concluderen we dat we erin geslaagd zijn het vlammetje van Barach door te geven.


Ingrid.